O školePro studentyPro zájemce o studium

Aktuálně

Skleněné Vánoce

Srdečně Vás zveme 10. 12. v 16:30 hodin do Zámecké galerie Třeboň na vernisáž výstavy Skleněné Vánoce. Výstava se koná od 11. - 18. 12. 2018...

>> více

Workshop pro ZŠ

V rámci projektu Edu-Tex se na naší škole 4. 12. konal workshop pro žáky ZŠ Na Sadech v Třeboni...

>> více

Folklorika

24. 11. 2018 vysílala Česká televize pořad Folklorika, který se natáčel na jaře v naší škole. Studentky oboru Modelářství a návrhářství oděvů představily techniku vyšívání rybími šupinami...

>> více
Zobrazit všechny aktuality >>

Zpracování osobních údajů

podle Obecného nařízení 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, tzv. GDPR
Škola zpracovává osobní údaje žáků a zaměstnanců. Ve většině případů je to nutné pro splnění právní povinnosti (příslušného právního předpisu). Zpracování osobních údajů je v takovém rozsahu, v jakém to příslušný právní předpis přikazuje.
Zpracovává-li škola osobní údaje na základě souhlasu, je tento souhlas kdykoliv odvolatelný:
- zasláním zprávy na e-mailovou adresu: hmarkova@sostrebon.cz
- zasláním dopisu na kontaktní osobu školy: Hana Marková, Dis., Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

Nařízení GDPR zavádí následující práva subjektu údajů:
- právo na přístup k osobním údajům, které se o subjektu údajů zpracovávají (čl. 15)
- právo na opravu v případě vedení nepřesných či neúplných osobních údajů (čl. 16)
- právo na výmaz („právo být zapomenut“) v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro daný účel nebo byly zpracovávány protiprávně (čl. 17)
- právo na omezení zpracování, pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů, zpracování je protiprávní, správce už údaje nepotřebuje (čl. 18)
- právo na přenositelnost údajů jinému správci (čl. 20)
- právo vznést námitku v případě veřejného či oprávněného zájmu
(čl. 21)
- právo podat stížnost u dozorového orgánu – Úřadu pro ochranu osobních údajů – pokud se subjekt údajů domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno nařízení (čl. 77).

Kontaktní údaje pověřence na ochranu osobních údajů:
Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a Středisko služeb školám, České Budějovice, Nemanická 7
e-mail: gdpr@zvas.cz
tel. 608 057 836
kontaktní místo a doručovací adresa:
Komenského 2235, 390 02 Tábor


 

Ke stažení

Partneři naší školy:

Prym Consumer Czech RepublicNetkatalog - ověřená firmaKagawa university JapanSchulzentrum GmündZemědělská škola – Pôdohospodárska školaELECsprutcamProjekt UNIV2trentoeatonSUPŠ BechyněOPVK
Kontakty | Soutěže | Projekty | Akce školy | Prodejna výrobků | PRO RODIČE | Školní jídelna | 80 let školy
© OA, SOŠ a SOU Třeboň 2012
Webdesign inoWeb, tvorba webových stránek na zakázku
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím