O školePro studentyPro zájemce o studium

Aktuálně

Konverzační soutěž

Blahopřejem Nikol Čížkové (3. ročník OA) za reprezentaci školy v krajském kole konverzační soutěže v NJ...

>> více

To Nej z Velké Británie

Informace ke školnímu zájezdu najdete zde...

>> více

Výstava

Přijďte v březnu do městské knihovny na výstavu klauzurních a ročníkových prací studentů Modelářství a návrhářství oděvů

>> více
Zobrazit všechny aktuality >>

Termíny závěrečných zkoušek

Třída 3. A
obor Opravář zemědělských strojů
Písemná zkouška:  3. 6. 2019  v 7.30 h
Praktická zkouška:  4. - 7.6. 2019  v 7.00 h                                                                                                                          Ústní zkouška:   13. - 14. 6. 2019  v 7.30 h              

Třída 3. B
obor: Mechanik opravář motorových vozidel
Písemná zkouška:   3. 6. 2019  v 7.30 h
Praktická zkouška:  11. - 12. 6.  2019  v 7.00 h
Ústní zkouška:  18. 6. 2019  v 7.30 h                

obor: Sklář - výrobce a zušlechťovatel skla
Písemná zkouška:  3. 6. 2019  v 7.30 h
Praktická zkouška:  5. - 6. 6. 2019  v 7.00 h
Ústní zkouška: 17. 6. 2019  v 7.30 h    

Třída 3. O
obor: Ošetřovatel
Písemná zkouška:   3. 6. 2019  v 8:00 h
Praktická zkouška:   6. - 11. 6.  2019  v 8:00 h
Ústní zkouška:  13. 6. 2019  v 7.30 h    

K opravné závěrečné zkoušce je třeba se přihlásit písemně nebo mailem na adresu zlinhartova@sostrebon.cz nejpozději  měsíc před konáním zkoušky.


ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY - SVAŘOVÁNÍ

ZK - 111  3. A       9. - 10. 5. 2019
ZK - 135  3. B    15. 4. 2019
ZK - 135  3. A    10. 4. 2019 (externisté)

Partneři naší školy:

Prym Consumer Czech RepublicNetkatalog - ověřená firmaKagawa university JapanSchulzentrum GmündZemědělská škola – Pôdohospodárska školaELECsprutcamProjekt UNIV2trentoeatonSUPŠ BechyněOPVK
Kontakty | Soutěže | Projekty | Akce školy | Prodejna výrobků | PRO RODIČE | Školní jídelna | Sklářské symposium
© OA, SOŠ a SOU Třeboň 2012
Webdesign inoWeb, tvorba webových stránek na zakázku
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím