O školePro studentyPro zájemce o studium

Aktuálně

Školní psycholog

Od začátku školního roku je všem žákům a studentům k dispozici školní psycholog Mgr. Monika Kukačková...

>> více

Výstava malíře Wolfganga Böhma

Čtvrtek 7. září, první týden školy, si studenti oboru Uměleckořemeslné zpracování skla zpestřili návštěvou výstavy rakouského malíře a grafika Wolfganga Böhma...

>> více

Náš student studuje v Anglii

Prezentace našeho bývalého studenta oboru MNO, který nyní studuje oděvní design v Anglii

>> více
Zobrazit všechny aktuality >>

Příprava pokrmů studené kuchyně (07-2015)

Příprava pokrmů studené kuchyně (65-009-H)

OA, SOŠ a SOU Třeboň, pracoviště Táboritská 1064/II, nabízí za úhradu od 1. července 2015 kurz Příprava pokrmů studené kuchyně.

Popis programu
Absolvent vzdělávacího programu Příprava pokrmů studené kuchyně bude schopen zhotovovat výrobky běžné studené kuchyně i výrobky pro slavnostní příležitosti. Získá teoretické znalosti a praktické dovednosti, které jsou potřebné při přípravě pokrmů studené kuchyně.
Program je určen pro ženy i muže

Časový harmonogram kurzu: 1. červenec – 31. srpen 2015

Cena kurzu: 4000,- Kč

Kurz má 50 vyučovacích hodin a je složen z modulů: 

  • Informačně-diagnostický
  • přejímka potravinářských surovin
  • skladování a hygiena
  • volba postupů práce
  • volba a obsluha technologických zařízení
  • volba surovin
  • organizování práce v provozu a gastronomických akcích
  • příprava surovin pro výrobu jídel
  • příprava produktů běžné studené kuchyně
  • příprava a estetická úprava pokrmů pro slavnostní příležitosti.

Bližší informace najdete v letáku kurzu

 

Partneři naší školy:

Netkatalog - ověřená firmaKagawa university JapanSchulzentrum GmündZemědělská škola – Pôdohospodárska školaELECsprutcamProjekt UNIV2trentoeatonSUPŠ BechyněOPVK
Kontakty | Soutěže | Projekty | Akce školy | Prodejna výrobků | PRO RODIČE | Školní jídelna | Spisová služba
© OA, SOŠ a SOU Třeboň 2012
Webdesign inoWeb, tvorba webových stránek na zakázku
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím