O školePro studentyPro zájemce o studium

Aktuálně

3. kolo přijímacího řízení

Právě byly zveřejněny termíny podání přihlášek do 3. kola přijímacího řízení...

>> více

Klauzurní práce oboru MNO

Prohlédněte si červnové obhajoby klauzurních prací oboru Modelářství a návrhářství oděvů...

>> více

Exkurze Tereziino údolí

Čtvrteční dopoledne strávené v jihočeské přírodní rezervaci nám dozajista posílilo pocit regionální, potažmo národní hrdosti...

>> více
Zobrazit všechny aktuality >>

Buon Appetito!

Dne 29.11.2018 se uskutečnilo první společné vaření se studenty, kteří na naší škole studují italský jazyk. A jaké bylo menu? Hlavním chodem byly samozřejmě těstoviny, konkrétně bucatini. Celý název oblíbeného toskánského pokrmu je PASTA ALL´AMATRICIANA. Postup a přípravu jsme nejprve zhlédli v originále v hodině italštiny a pak vyzkoušeli ve školní kuchyni připravit sami. Sladkou tečkou byl dezert Panna cotta podávaný s borůvkami.

Moc se mi líbila pohodová atmosféra při vaření a potěšila mě zručnost našich studentů. Určitě budeme pokračovat v pronikání do tajů italské kuchyně.

 

Partneři naší školy:

Prym Consumer Czech RepublicNetkatalog - ověřená firmaKagawa university JapanSchulzentrum GmündZemědělská škola – Pôdohospodárska školaELECsprutcamProjekt UNIV2trentoeatonSUPŠ BechyněOPVK
Kontakty | Soutěže | Projekty | Akce školy | Prodejna výrobků | PRO RODIČE | Školní jídelna | Sklářské sympozium
© OA, SOŠ a SOU Třeboň 2012
Webdesign inoWeb, tvorba webových stránek na zakázku
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím