O školePro studentyPro zájemce o studium

Aktuálně

Mladý módní návrhář 2018

21. 3. 2018 zveme všechny oceněné žáky ZŠ a ZUŠ na slavnostní vyhlášení výsledků 23. ročníku soutěže Mladý módní návrhář

>> více

Výstava Šupinami vyšívané

Od 6.2. 2018 můžete navštívit výstavu Šupinami vyšívané v Národním zemědělském muzeu v Praze...

>> více

Výsledky přijímacího řízení - Talentové zkoušky

Od 5. 2. 2018 si můžete prohlédnout výsledky přijímacího řízení pro obory s talentovou zkouškou...

>> více
Zobrazit všechny aktuality >>

Příprava pokrmů studené kuchyně (10-2015)

Příprava pokrmů studené kuchyně (65-009-H)

OA, SOŠ a SOU Třeboň, pracoviště Táboritská 1064/II, nabízí za úhradu od 1. října 2015 kurz Příprava pokrmů studené kuchyně.

Popis programu
Absolvent vzdělávacího programu Příprava pokrmů studené kuchyně bude schopen zhotovovat výrobky běžné studené kuchyně i výrobky pro slavnostní příležitosti. Získá teoretické znalosti a praktické dovednosti, které jsou potřebné při přípravě pokrmů studené kuchyně.
Program je určen pro ženy i muže

Časový harmonogram kurzu: 1. říjen – 2. listopad 2015

Cena kurzu: 4000,- Kč

Kurz má 50 vyučovacích hodin a je složen z modulů: 

  • Informačně-diagnostický
  • přejímka potravinářských surovin
  • skladování a hygiena
  • volba postupů práce
  • volba a obsluha technologických zařízení
  • volba surovin
  • organizování práce v provozu a gastronomických akcích
  • příprava surovin pro výrobu jídel
  • příprava produktů běžné studené kuchyně
  • příprava a estetická úprava pokrmů pro slavnostní příležitosti.

Bližší informace najdete v letáku kurzu

 

Partneři naší školy:

Prym Consumer Czech RepublicNetkatalog - ověřená firmaKagawa university JapanSchulzentrum GmündZemědělská škola – Pôdohospodárska školaELECsprutcamProjekt UNIV2trentoeatonSUPŠ BechyněOPVK
Kontakty | Soutěže | Projekty | Akce školy | Prodejna výrobků | PRO RODIČE | Školní jídelna | Spisová služba
© OA, SOŠ a SOU Třeboň 2012
Webdesign inoWeb, tvorba webových stránek na zakázku
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím