menu
Vyhledat

Anglický den 2014

Dne 12.2.2014 se na naší škole již podruhé uskutečnil Anglický den. Studenti si připravili prezentace podle stanovených pravidel s využitím jazyka pro prezentace na jimi zvolená témata. Nejzajímavější a nejlépe prezentovaná byla v závěru oceněna.

Na prvním místě se umístila Klára Němcová s tématem Hypnóza, porota i rodilý mluvčí ocenili jazykou úroveň i hodnotu přednesu. Další velmi vyrovnou soupeřkou byla Jesika Kostlivá, která svým tématem Illuminators in music industry zajujala natolik, že se o tomto kontroverzním tématu ve škole hovoří ještě dnes. Třetí místo obsadil Martin Spáčil se svými vesmírnými loděmi.

Další kategorie cen:

cena za nejlepší spolupráci ve dvojici - Andrea Vačkářová a Radim Bicek - China

cena za nejzajímavější téma - Markéta Urešová a Denisa Mácová - Geocashing

cen rodilého mluvčího - Progres roku - Nela Homolková - bankovka 5 liber jako příspvěek na cestu do Anglie

Velmi si vážím zodpovědného přístupu svých studentů, kteří projevili nápaditost a zodpovědnosti s jakou k prezentaci přistoupili.

 

Mgr. Patricie Vondrková, učitelka AJK

Porota: zleva Peter Dunn, Mgr. Patricie Vondrková a Mgr. Karel VojtaLenka Šklebená se svou živou prezentací.Martin Spáčil a Klára NěmcováJan JungwirthPohled do třídy.Alena Lazarovová s tématem o koních.Markéta Urešová a Denisa Mácová na téma Geocashing.Mgr. Patricie Vondrková, Mgr. Lenka Mlsnová a rodilý mluvčí Peter Dunn.Denisa Mácová a Markéta Urešová s cenami.Andrea Vačkářová a Radim Bicek - úspěšná dvojice při předávání cen.Martin Spáčil s cenou za 3. místo.Nela Homolková s příspěvkem na zájezd.Klára Němcová s cenou za 1. místo.Jesika Kostlivá s cenou za 2. místo.

Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

sekretariát: 389 822 150
ředitel: 389 822 153

info@sostrebon.cz

den otevřených dveří každý den od 8 do 14 hodin

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout