menu
Vyhledat

Skleněné Vánoce 2013

Skleněné Vánoce 2013 OA, SOŠ a SOU Třeboň

               

       Ve dnech 10.-15. 12. 2013 proběhla v Zámecké galerii v Třeboni již tradičně prodejní výstava skla, kterou pořádali, také již tradičně, žáci třetího a čtvrtého ročníku OA, SOŠ a SOU Třeboň oborů Uměleckořemeslné zpracování skla a Ekonomika a podnikání.  Návštěvníci si mohli prohlédnout a zakoupit výrobky zhotovené žáky uměleckých oborů.

Pro milovníky skla zde bylo připraveno přes 600 exponátů zušlechtěných různými motivy a různými technikami. Kromě skla bylo možné zakoupit ozdoby na stromeček, náušnice, obrazy, náramky a mnoho dalších rukodělných výrobků, které žáci vyrobili sami ve svém volném čase.

„Byla to pro nás velká příležitost vyzkoušet si prodej v praxi. Umělci zhotoví výrobky a také pomáhají se samotnou výstavou-například s instalací a odbornými komentáři k prodávanému sortimentu. My, ekonomové, zajistíme marketing, prodej a účetnictví. Tím si vlastně oba obory v reálu vyzkouší, co obnáší takové uspořádání výstavy,“ řekla Markéta Hamerníková, žákyně třídy 4. M.

 I letos se výstava setkala s velikým ohlasem veřejnosti, a proto se již nyní můžete těšit na příští advent. Pokud však nechcete čekat až do příštího roku, budete vítáni ve školní prodejně skla při OA, SOŠ a SOU na ulici Vrchlického v Třeboni, kde si můžete výrobky zakoupit po celý rok.

Prokešová Marta, studentka 4.M

 

Vrchlického 567, 379 01 Třeboň

sekretariát: 389 822 150
ředitel: 389 822 153

info@sostrebon.cz

den otevřených dveří každý den od 8 do 14 hodin

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout